Bezoek aan de kerstmarkt 2022

Geacht(e) Lid(leden)

Dit jaar hebben we besloten weer een bezoek te brengen aan de Kerstmarkt te Keulen:

Woensdag, 7 december 2022

Het programma ziet er volgt uit:

12.00 uur        Vertrek Luitenant Generaal Best kazerne bij het Kazerne Informatie Centrum, dit ligt voor de grote toegangspoort, bij vertrek ontvangt u een lunchpakket;

±14.00 uur      Aankomst Keulen

De chauffeur brengt ons naar een uitstapplaats in buurt van de Dom van Keulen. Na aankomst in Keulen bent u vrij te gaan en staan waar u maar wilt.

De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. En misschien kunnen de hapjes en een glaasje glühwein dienen als inspiratie voor het kerstmenu….

De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt in Keulen speciaal maakt. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante DOM van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. De aanwezigheid van de DOM geeft de kerstmarkt in Keulen een speciaal tintje.

Om 20.00 uur vertrek uit Keulen en hopen dan om 22.00 uur in Vredepeel terug te zijn.

De eigen bijdrage voor deze reis is € 12,50 per persoon. Deze bijdrage zal door de penningmeester van uw rekening worden afgeschreven.

Opgave vóór zondag 20 november 2022.

Opgave door middel van bijgevoegde aanmeldingsstrook.

Klik hier voor aanmeldingsstrook.

Let op: Hou rekening met de dan geldende corona maatregelen in Duitsland

Met vriendelijke groeten

Namens het Bestuur,

A.J.M. Hussaarts, secretaris.